Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

donderdag 27 februari 2014

Bestuurster en drie jonge kinderen met auto over de kop + video


Vlagtwedde -
Bij een ongeluk donderdagmiddag op de Weenderstraat rond kwart over twaalf in Vlagtwedde is een vrouw en drie jonge kinderen (9, 7 en 4 jaar) lichtgewond geraakt. Het ongeval gebeurde doordat de bestuurster door nog onbekende oorzaak rechts tegen een boom botste, en door de klap aan de linkerkant van de weg op de kop belande naast een boom. De vier lichtgewonden konden ongedeerd uit de auto komen. Ze zijn voor verdere onderzoek meegegaan naar het ziekenhuis. De weg was voorlopig gestremd voor het verkeer tijdens het VOA onderzoek en de berging. De brandweer van Vlagtwedde heeft kleine hulpverlening gedaan.
VIDEO

Foto's en video door: - Ronny - 112regioflits
.
.





Voor MEER foto's klik HIER
Deel het nieuws bericht:

dinsdag 25 februari 2014

Gewelddadig duo in Duitsland opgepakt

Duitsland -


Winschoten -
Er zijn aanwijzingen dat het voortvluchtige Marcos van der Ploeg en Enise Merve Bircan in de omgeving van Winschoten is. Er kwamen tientallen tips bij de politie binnen na de TV-uitzending van vanavond. De politie kreeg echter ook tips uit andere plaatsen in het grensgebied tussen Nederland en Duitsland. Er cirkelt al geruime tijd een helikopter met gedoofde lichten boven het gebied, er is een arrestatieteam paraat en er zijn veel agenten op straat.

(Bron: DVHN | Gepubliceerd op 25 februari 2014, 23:23 )
Voor foto's van deze duo zie hier ....
Deel het nieuws bericht:

Schoorsteen schoon geveegd Nw Buinen

Nieuw-Buinen –
Dinsdagmiddag werd de brandweer van Stadskanaal rond kwart voor vijf gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Begoniastraat in Nieuw-Buinen. De brandweer is met een tankautospuit en een hoogwerker naar deze brand uitgerukt. De schoorsteen is ter plaatse door de brandweer geveegd en waar nodig afgeblust. Hierna kon de brandweer terug naar de kazerne

Foto's door: Marc Dol

Deel het nieuws bericht:

Ongeval bij gemeente werkplaats Oude Pekela

Oude Pekela –
Bij een ongeval op het terrein van gemeente in Oude Pekela is een man maandagmorgen licht gewond geraakt. De man is onder een klein vrachtwagentje terecht gekomen. De bestuurder van het vrachtwagentje had de man niet gezien. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de exacte toedracht. Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn schouders overgebracht naar het ziekenhuis.
VIDEO 
Foto's en video door: DeKantfotografie


Deel het nieuws bericht:

maandag 24 februari 2014

Ongeval op de N996

Stedum -
Maandagmiddag rond vijf over twaalf was er een ongeval op de N996 in Stedum. Twee auto's hebben elkaar vol op de neus geraakt. Een persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Dallinga heeft de auto's weggesleept. Meer info is niet bekend.

Foto's, video's en info door: Thomas Oosterloo


Deel het nieuws bericht:

zondag 23 februari 2014

Vermissing Shayenne (Burgernetactie Musselkanaal)

Musselkanaal -

Luister hier de Burgernetactie Spraak oproep.

MP3
Deel het nieuws bericht:

Mobiel Medische Team verleend assistentie

Ter-Apel –
Zondagmiddag rond kwart voor vijf kwamen een ambulance, het Mobiel Medische Team en politie ter assistentie van de Huisartsenpost ter plaatse bij het AZC in Ter-Apel. Een bewoner had een onbekend gezondheidsprobleem. De patiënt werd na de eerste zorg per ambulance onder prioriteit 1 overgebracht naar het UMCG in Groningen. De MMT arts ging ter ondersteuning met de ambulancedienst mee. De trauma helikopter ging onderweg naar vliegveld Eelde om bij te tanken.

Deel het nieuws bericht:

Bewoner ligt langetijd te wachten op hulp

Musselkanaal -
Een man in een woning aan de Bosboomlaan in Musselkanaal heeft zondagochtend enkele pijnlijke uren beleefd. Rond vijf over negen kwam bij de brandweer een oproep voor assistentie aan de ambulancedienst binnen. In de woning zou eerder die ochtend een man zijn gevallen waarbij hij vermoedelijk iets heeft gebroken. Volgens buurtbewoners die met de betrokkenen hebben gesproken had de man er waarschijnlijk al sinds zes uur die ochtend gelegen maar was hij pas later opgemerkt doordat zijn vrouw hem niet hoorde.

Deel het nieuws bericht:

zaterdag 22 februari 2014

Toch weer een inbraak poging

Stadskanaal -
In de nacht van vrijdag op zaterdag is er toch weer een bijna inbraak geweest. Het bleef hier tot twee keer toe tot een inbraak poging aan het raam van een voordeur. Ook dit is weer een onveilig gevoel voor de bewoners van het pand in de wijk Maarsveld. De bewoners in de Wolverlei gaan hier nog wat meer werken aan het opletten op verdachte omstandigheden en situaties. Politie heeft zaterdagmorgen de bewoners gesproken en de poging tot inbraak sporen bekeken. 


Deel het nieuws bericht:

Gijzeling in een woning aan de Grutto + persbericht

Stadskanaal –
Vrijdagavond heeft de politie in Stadskanaal een gijzeling beëindigd. In een woning aan de Grutto werd een persoon tegen zijn wil in vastgehouden onder bedreiging van een vuurwapen. De politie heeft een verdachte aangehouden. Het is nog onduidelijk hoe het met de gijzelnemer gaat en wat de reden van de gijzeling is.

Persbericht 22-02-14
Politie houdt man aan voor gijzeling
Stadskanaal - De politie hield vrijdagavond een 27-jarige man uit Stadskanaal aan op verdenking van wederrechtelijke vrijheidsberoving(gijzeling) in zijn woning aan de Grutto in Stadskanaal. De man wordt ervan verdacht dat hij in zijn woning een 59-jarige man uit Assen tegen zijn wil heeft opgehouden.
Melding
De politie reageerde naar aanleiding van een melding van de ex-vriendin van de verdachte. De vrouw gaf aan dat haar ex-vriend een andere man in zijn woning gegijzeld zou houden. De 27-jarige zou daarbij gebruik maken van een vuurwapen. Hierop stelde de politie een onderzoek in.
Naar buiten
De woning van de verdachte werd hierop door agenten omsingeld en in de gaten gehouden. Ongeveer anderhalf uur later kwam de verdachte naar buiten. Hij werd door politieagenten aangehouden en in een cel ingesloten. Het slachtoffer werd ongedeerd in de woning aangetroffen. De politie heeft direct een verklaring van het slachtoffer opgenomen. De verdachte wordt vandaag gehoord.
Wapen
De forensische opsporing van de politie Noord Nederland doet nader onderzoek in de woning. In de woning trof de politie een immitatie-vuurwapen aan. Het wapen werd in beslag genomen. De politie zoekt de oorzaak van het geweldsincident in de relationele sfeer. Het kan zijn dat de verdachte nog meer personen gegijzeld heeft gehouden in zijn woning. Ook dit onderzoekt de politie.
VIDEO

Foto's door: - Ronny - en DeKantfotografie

 

Voor MEER foto's klik HIER
















Deel het nieuws bericht:

vrijdag 21 februari 2014

Grote opluchting voor Knoalsters. Inbreker en helers in Stadskanaal opgespoord

Grote opluchting voor Knoalsters
Top prestatie van politie onderzoeken 
 
Stadskanaal -
De politie verwacht met de arrestatie van een 57-jarige inwoner van Stadskanaal een serie inbraken in vooral de Parkwijk in die plaats te hebben opgelost. In het onderzoek werd ook een zevental Kanaalsters verhoord dat vermoedelijk als heler heeft gehandeld.
Het onderzoek startte eind vorig jaar, nadat een in het voorjaar gestolen mobiele telefoon bij een vermoedelijke heler was achterhaald. In de tussenliggende maanden waren in de Parkwijk, Ter Maars en in het centrum van Stadskanaal diverse inbraken en diefstallen gepleegd. Tijdens het onderzoek kwam bij de politie een 57-jarige Kanaalster in beeld die mogelijk verantwoordelijk was voor de inbraken en diefstallen. De politie deed via onder meer social media, zoals Burgernet, oproepen om getuigen en om informatie. Het gelukte de politie met behulp van technische middelen meer gestolen telefoons en aansluitend daarop ook andere gestolen spullen boven water te krijgen. Die goederen werden bij zeven inwoners van Stadskanaal gevonden, het merendeel daarvan afkomstig uit de Parkwijk. Het gros van deze spullen, waaronder telefoons, een tablet en een laptop, was via de 57-jarige in hun bezit gekomen.
Helers
De Kanaalster werd in begin februari gearresteerd. De politie vermoedt dat hij in iedere geval verantwoordelijk is voor zeven inbraken. De man heeft mogelijk met meer zaken te maken. Bij de vermoedelijke helers werden ook gestolen goederen gevonden, waar de eigenaren bij de politie geen aangifte hadden gedaan. De verdachte is ingesloten. Hij ontkende de inbraken in de Parkwijk te hebben gepleegd. De politie maakt ook tegen de zeven andere verdachten proces-verbaal op voor heling.
Andere aanhoudingen
Nagenoeg gelijktijdig aan het onderzoek naar de inbraken in en rond de Parkwijk werden door de politie een drie uit Litouwen afkomstige mannen aangehouden. In ieder geval twee van hen zouden zich in Stadskanaal ook schuldig hebben gemaakt aan het plegen van inbraken. Daarbij drongen de mannen op zeer grove wijze enkele woningen binnen. De Litouwers konden worden gearresteerd dankzij een melding van een medewerkster van een verzorgingstehuis die zag dat enkele mannen zich verdacht gedroegen. In de auto van de mannen werd onder meer een imitatie-vuurwapen gevonden en de vermoedelijke buit van enkele inbraken. De twee mannen zijn vorige week door de rechtbank in Groningen tot elf maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf veroordeeld.
Minder inbraken
In vergelijking met vorig jaar is het aantal inbraken in de gemeente Stadskanaal de eerste maanden van 2014 nagenoeg gehalveerd. De politie vermoedt dat dit enerzijds te danken is aan de samenwerking met partners, zoals de gemeente en de woningcorporatie. De afgelopen maanden is door deze organisaties ook veel energie in preventieacties gestoken. De politie ziet ook dat er steeds vaker met het alarmnummer 112 wordt gebeld door mensen die verdachte situaties zien en melden. Dat vergroot de kans om verdachten op heterdaad te kunnen aanhouden of inbraken te voorkomen. Daarnaast heeft de politie extra menskracht ingezet om inbraken aan te kunnen pakken.

(Bron: Persbericht Politie Stadskanaal)
Deel het nieuws bericht:

Kop-staart ongeval in Onstwedde

Onstwedde –
In de Dorpsstraat in Onstwedde heeft zich vrijdag aan het begin van de middag een kop-staart ongeval voorgedaan. Door nog onbekende oorzaak was een bestuurder van de witte Volkswagen achterop de andere auto gereden. De inzittenden zijn door de ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Beide partijen hebben een schadeformulier ingevuld voor het afhandelen van de schade.

Foto's door: DeKantfotografie


Deel het nieuws bericht:

Auto met partij hout op aanhanger in de berm N366

Musselkanaal -
Vrijdagmorgen rond elf uur werd de politie en bergingsbedrijf Willem Keizer uit Stadskanaal opgeroepen voor een auto met aanhanger in de sloot naast de N366 t.h.v. Musselkanaal. De aanhanger vol geladen met lange planken is vermoedelijk door de zwaarte en het uitstekende gedeelte van de lading gaan slingeren waardoor de bestuurder zijn wagen nog net in bedwang kon houden. Maar is wel aan de andere kant van de rijbaan de berm ingereden en nog net met de neus van de auto boven de sloot blijven hangen. Alles stond dus in de berm, de politie heeft beide richtingen tijdens de berging tijdelijk stil gelegd. Na een klein uurtje was de weg weer vrij. Aanhanger en auto met lichte schade zijn door de berger afgevoerd. Er was geen persoonlijke letsel.

Foto's door: - Ronny - 112regioflits

 
 

Voor MEER foto's klik HIER

Deel het nieuws bericht:

donderdag 20 februari 2014

Politie omsingeld kerkhof

Oude Pekela – 
De politie heeft het kerkhof in Oude Pekela woensdagavond omsingelt. Er zou koper zijn gestolen op het kerkhof en er bestond het vermoeden dat de daders nog op het terrein waren. De politie heeft met meerdere eenheden en een politiehond gezocht maar hebben uiteindelijk niemand aangetroffen. Nader onderzoek naar de daders volgt.
Foto's door: DeKantfotografie


Deel het nieuws bericht:

woensdag 19 februari 2014

Er "WAS" hoop, Verrassend-stadskanaal en Gosports 2014 Toch groen licht ?

Stadskanaal -
In november 2013 vorig jaar werd er nog gemeld dat er een sprankeltje hoop was dat Verrassend-stadskanaal en Gosports 2014 toch groen licht zou krijgen. En dat groen licht staat nu al een poosje op vol Groen te branden.

Lees meer info via Kanaalstreek





 

Deel het nieuws bericht:

Heterdaad, woninginbraak en hennepkwekerij + video

Stadskanaal / Musselkanaal -
- Gisteren (dinsdag) is tussen 12:00 en 21:00 uur een woninginbraak gepleegd aan de Plantanenhage in Stadskanaal. Heeft u info of iets gezien? Bel 0900 - 8844
- Woensdagmorgen heeft de politie buiten heterdaad twee personen aangehouden voor diefstal en mishandeling dat gepleegd was in Musselkanaal.
- Aan de Sluisstraat in Musselkanaal is woensdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen met ongeveer 250 planten. In deze woning is al eens eerder een hennepkwekerij opgerold. Of er sprake is van diefstal stroom moet nog onderzocht worden. 1 verdachte is aangehouden.
- Tweet info van Hennepteam Noord Nederland: In Musselkanaal zijn drie hennepkwekerijen in 1 pand aangetroffen. Totaal ruim 300 planten. Verdachte aangehouden. (* Of deze info te maken heeft met de tweet van Politie Stadskanaal, of dat het twee verschillende locaties betreft is niet bekend *)

Musselkanaal –
De politie van Stadskanaal heeft woensdagmorgen aan de Sluisstraat in Musselkanaal een hennepkwekerij opgerold. In de kwekerij stonden circa 240 planten. Eén verdachte kon meteen worden aangehouden door de agenten. Het is nog onduidelijk of er sprake is van diefstal van stroom. Ik dit pand is al eens eerder een hennepkwekerij opgerold. De hennepplanten en het bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen en zal worden vernietigd.
VIDEO
Foto's door: Gerhardes Twickler en DeKantfotografie + video

 

Voor MEER foto's klik HIER
Deel het nieuws bericht:

dinsdag 18 februari 2014

Pak me dan, lekker puh !

Valthermond
Een kat in het Drentse Valthermond  heeft de hulpdiensten dinsdagochtend flink bezig gehouden. Rond 8 uur kwam een melding binnen dat er een kat vast zou zitten op een hoge locatie ergens aan de Kavelingen in Valthermond, net buiten Musselkanaal. Na ongeveer een half uur zoeken is het beestje in een boom gevonden. De brandweer van Emmen heeft vervolgens de wagen klaargezet en heeft geprobeerd het katje te pakken. Maar, voordat de brandweer het katje te pakken had sprong het beestje zelf naar beneden en vluchtte de bosjes in.

Zo kwam alles op zijn pootjes terecht.

Foto's door: Marc Dol




Deel het nieuws bericht:

maandag 17 februari 2014

Auto via berm in en over de sloot + video's

Vlagtwedde –
Aan het eind van maandagmiddag is op de Onstwedderweg ter hoogte van Vlagtwedde een auto van de weg geraakt. Bij een T-splitsing kwam de auto door onbekende oorzaak in de berm, dook met de neus in de sloot ging voorover over de kop en kwam op een stuk grasveld weer aan de andere kant van de sloot op de wielen terecht. Er was geen sprake van beknelling. Het ambulance personeel heeft de inzittenden onderzocht en zoals het leek vielen de verwondingen mee. Een kereltje die ook in de auto zat heeft twee Good Beren gekregen van de hulpverleners, 1 beertje had een jasje aan wat het ambulance personeel ook draagt. Bergingsbedrijf Willem Keizer heeft de zwaar beschadigde auto geborgen.
Foto's door: - Ronny - 112regioflits + video 2 en DeKantfotografie
VIDEO 1 (DeKantfotografie)
VIDEO 2 (-Ronny-)


Deel het nieuws bericht:

zondag 16 februari 2014

Bovenverdieping door brand verwoest

Vredenheim -
Zondagmiddag werd korps Rolde opgeroepen voor een woningbrand aan de Kranekamp. Het bleek te gaan om een brand op de bovenste verdieping. Toen de brandweer aanrijdend was sloegen de vlammen al uit het dakraam. Hierop besloten ze om assistentie te vragen van Borger en Schoonoord. De brandweer heeft gelijk een binnenaanval uitgevoerd. De brand was snel onder controle, maar de schade is enorm. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Foto's door: Marcel Euving



Deel het nieuws bericht:

zaterdag 15 februari 2014

Archief foto uit 2013


Deel het nieuws bericht:

Skatebaan in brand gestoken vanwege nominatie filmpje

Borger -
De nu wel zeer bekende nominatie filmpjes hype waar men elkaar nomineert/opjut via Facebook om een genomineerde binnen 24 uur ook een zelf verzonnen filmpje te laten posten, heeft in Borger al tot een vernieling gezorgd. Tegen half vijf zaterdagmiddag werd er een buitenbrand gemeld op de skatebaan de Drift. Een aantal jongeren waren zogenaamd bezig om een nominatiefilmpje te maken voor Facebook en vervolgens staken ze skatebaan in brand. Een van de omstanders heeft met een emmer met water de brand kunnen doven. De brandweer heeft vervolgens nacontrole uitgevoerd. De politie is ook ter plaatse geweest vanwege vernielingen aan de skatebaan en heeft daarna ook wat getuigen gehoord. Daarna keerde de brandweer en de politie terug.

Foto's door: Marcel Euving - 112borger 


Deel het nieuws bericht:

vrijdag 14 februari 2014

Wasdroger in brand Onstwedde

Onstwedde -
In een woning aan de Thedinglaan in Onstwedde heeft vrijdagmiddag korte tijd brand gewoed. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. In het huis is enige rookschade. De brandweer heeft daarom de woning geventileerd. Stichting Salvage ondersteund de bewoners bij het afhandelen van de schade.

Foto's door: - Ronny - 112regioflits en DeKantfotografie 

Voor MEER foto's klik HIER
 
 
Deel het nieuws bericht:

donderdag 13 februari 2014

Drie maal raak bij aanrijding door voorrangs fout

Drouwenermond – (tekst update)

Op de kruising van het Zuiderdiep met de Drentse Mondenweg veroorzaakte de bestuurder van een 45 KM auto donderdagavond een aanrijding waarbij drie auto’s flinke schade opliepen. De veroorzaker had gedronken. De 19-jarige bestuurder van de 45 KM auto uit Gasselternijveen verleende op de kruising geen voorrang aan een auto bestuurd door een 42-jarige vrouw uit Tweede Exloërmond. Door de klap van de aanrijding werd het 45 KM autootje als het ware gelanceerd en kwam tot stilstand tegen een voor de kruising stilstaande auto bestuurd door een 51-jarige man uit Stadskanaal. De 19-jarige jongen raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Stadskanaal. Omdat hij gedronken had is daar op verzoek van de politie door een arts bloed van hem afgenomen. Bloedonderzoek moet uitwijzen hoeveel hij gedronken heeft. De drie auto’s zijn afgesleept en de kruising was enige tijd gestremd.

Foto's door: DeKantfotografie en Marc Dol


Voor MEER foto's klik HIER
Deel het nieuws bericht:

Automobilist ziet fiets(st)er over het hoofd

Stadskanaal –
Op de kruising Oosterstraat met het Gedempte Vleddermond in Stadskanaal is donderdagmiddag een fiets(st)er aangereden. Deze werd door een automobilist over het hoofd gezien bij het oversteken van de weg. Nadat het slachtoffer in de ambulance behandeld was is hij/zij naar het Rafaja ziekenhuis in Stadskanaal vervoerd.
Foto's door: DeKantfotografie


Deel het nieuws bericht:

Lichaam van dode man aangetroffen

IVledderhuizen -
Donderdagmiddag zijn de hulpdiensten o.a politie naar een locatie in een landelijk gebied bij Stadskanaal geweest. Uit de info die bekend is blijkt dat het gaat om een lichaam van een dode man die is aangetroffen in een stuk bos. Het blijkt te gaan om een natuurlijke dood.






Deel het nieuws bericht:

woensdag 12 februari 2014

Kijk uit voor verdachte personen in Nieuw Buinen

Nieuw Buinen -
De politie waarschuwt voor verdachte personen in Nieuw Buinen. Afgelopen nacht (dinsdag op woensdag) heeft de politie Borger-Odoorn in de Rozenlaan in Nieuw Buinen twee  personen aangehouden. Zij hadden verdachte goederen bij zich, aldus de politie. Ook stonden er nog boetes open.

Vanavond meldt de politie dat er mogelijk weer verdachte personen in Nieuw Buinen zijn waargenomen. Bel meteen 112 wanneer u een verdachte situatie ziet.


(Bron: Politie via twitter)
(Tekst: Westerwoldeactueel)







Deel het nieuws bericht:

maandag 10 februari 2014

Motorrijder aan de glij na bijna aanrijding + video (Getuigen oproep)

Stadskanaal -
Maandagmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Aziëlaan. Een motorrijder is gewond geraakt bij dat ongeval. De motorrijder moest plots hard remmen waardoor zijn beide wielen blokkeerde en de bestuurder de motor niet meer onder controle had. Hierdoor viel hij op zijn rechterzij en maakte een grote schuiver. Omstanders hebben de man eerste hulp verleend waarna hij door het ambulancepersoneel is gespalkt en naar het ziekenhuis is vervoerd. De verkeersongevallenanalyse heeft de sporen ter plaatse vast gelegd. Bergingsbedrijf Keizer heeft de motor opgehaald.

Politie persbericht
Stadskanaal -
De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval. Hierbij raakte een 36-jarige motorrijder uit Stadskanaal gewond. De Kanaalster reed maandagmiddag 10 februari, omstreeks 15.20 uur, op zijn motor op de Aziëlaan in Stadskanaal. Op de T-kruising met de Frankrijklaan verleende een personenauto geen voorrang aan de motorrijder. De motorrijder moest remmen om een aanrijding te voorkomen. Door een forse remactie kwam de bestuurder ten val. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan zijn onderbeen.
Signalement
De politie beschikt, via getuigen, over een summier signalement van de auto. Het zou gaan om een lichtkleurige auto van het merk Suzuki. De auto sloeg linksaf in de richting van de Continentenlaan.

Uw informatie
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident en/of mogelijk meer weten over dit voorval. Zij kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)


VIDEO 1
VIDEO op zideo
Foto's en video door: - Ronny - 112regioflits en DeKantfotografie
en meer van Niels


Deel het nieuws bericht:

Persinformatie Politie Prov Gron

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

Alarmmeldingen Brandweer Gron

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2021. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) Facebook 112 (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)