Hulpverlening gebeurtenissen in en Buiten Regio Stadskanaal.

zondag 31 mei 2009

(UPDATE) Ernstig gewonden bij ongeluk, auto in drieën

(foto uit 112regioflits archief)

UPDATE: Foto's toegevoegd

Ter Apel / Sellingen 31 Mei 2009 -
Een auto is zondagochtend op de Sellingerstraat uit de bocht gevlogen en tegen een boom in drie stukken gebroken. De drie inzittenden een 20-jarige man, een 18-jarige man en een 16-jarige jongen allen uit Ter Apel raakten zwaargewond. De auto kwam uit de richting Sellingen. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg, waarna hij frontaal op een boom botste. De inzittenden werden door de klap uit de auto geslingerd. Twee lagen in een sloot, de derde op het fietspad. De slachtoffers zijn met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Van de auto is niets meer over.

( Bron: RtvNoord en daar ook een video )
Ook info op Dvhn

Foto's gemaakt door: B. Kempers

Deel het nieuws bericht:

Beveiliger krijgt klappen

Nieuw Buinen 30 Mei 2009 -
De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige jongen uit Almere aangehouden aan het Noorderdiep. De jongen die samen met een groepje jongens overnachtte in een tent in het kader van een voetbal toernooi zou een beveiligingsmedewerker hebben geslagen. De jongens zouden meerdere malen door beveiligingsmedewerkers zijn gewaarschuwd omdat zij geluidsoverlast veroorzaakten. Op een bepaald moment liep het uit de hand en ontstond er een woordenwisseling, met de mishandeling als gevolg. De politie in van Drenthe doet nader onderzoek.

( Bron: Blikophetnieuws )


Deel het nieuws bericht:

woensdag 27 mei 2009

Katja Leendertz ontvoerd door onbekende(n)

Dit is een AMBER Alert melding via de rss feed van
http://www.amberalertnederland.nl/

Is wel ver buiten de gemeente Stadskanaal,
maar toch even een oproep hier over.

Update

Ontvoerde Katja Leendertz veilig bij vader in Amerika.
Ede - De vader van het ontvoerde Edese meisje Katja Leendertz (7) heeft vrijdagochtend telefonisch zijn verhaal gedaan aan de redactie van Nieuwsblad Ede Stad. Vanuit het Amerikaanse Pennsylvania zei hij dat zijn dochter bij hem is en dat zij het goed maakt.
Lees verder op............. blikophetnieuws.

(Bron: blikophetnieuws)

KATJA LEENDERTZ
Soort zaak: Ontvoering Door Onbekende(n)
Datum van vermissing: 27-mei-2009
Eigenlijke Leeftijd: 7
Stad van vermissing: EDE
Staat van vermissing:
Land van vermissing: Nederland
Zaaknummer: NLZO09070618

Geboortedatum: 13-jun-2001
Geslacht: Vrouw
Lengte: 132 cm (4'4")
Gewicht: Onbekend
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Grijs

Omstandigheden: Katja is ontvoerd door onbekenden. Ze heeft een slank postuur, lang donkerblond haar in een staart en bruin/grijze ogen. Ze droeg een rode jas. De bij de ontvoering gebruikte Opel Zafira is door de politie gevonden.

(Bron: Amber Alert NL )

Bekijk de Poster

TIP: Meldt u in 3 stappen aan voor AMBER Alerts en help vermiste kinderen terug te vinden!

Deel het nieuws bericht:

dinsdag 26 mei 2009

Vreemde lucht en schoorsteen getroffen

Stadskanaal 26 Mei 2009 -
Donder en Bliksem in Nederland met veel regen en zware windstoten. Dat was dinsdagmorgen tegen 06:20 uur even schrikken voor de bewoners aan de Semskade in Stadskanaal. (Maar ook onze gehele provincie en de rest van Nederland.) De brandweer van Stadskanaal kreeg tegen die tijd een melding van gas/vreemde lucht aan de semskade in Stadskanaal. Wat daar precies aan de hand was, is niet bekend. Op dat moment kwam de politie met een mededeling dat een eindje verder op op nr. 61 de schoorsteen was getroffen door het noodweer. De brandweer heeft op dat adres een korte onderzoek gedaan in de woning. De hoogwerker heeft nog wat losliggende dakpannen en stenen van de schoorsteen verwijderd. Of er verder nog schade is ontstaan aan het electrischiteitsnet of meterkast van het pand is verder niets van bekend

Foto's en Video gemaakt door: Firestationstadskanaal

Video onder aan de foto's.




Excuus voor het wat slechte kwaliteit van de film.
Deel het nieuws bericht:

zondag 24 mei 2009

Ongeval letsel Marktstraat Musselkanaal ( + Video )

Musselkanaal 23 Mei 2009 -
Vanavond tegen 20.00 was er een ongeval letsel bij de brug van de tweede mond. Hier bij waren twee auto`s betrokken en er is zeker een gewonde gevallen.

Update..........
Om 19.56 uur gingen de piepers voor de bemanning van de 838.
Het ging hier om een Prio 1 melding verkeersongeval Musselkanaal ter hoogte van de brug naar 2de Exloërmond. Een auto, komende van de richting Musselkanaal, is waarschijnlijk door inhalen in botsing gekomen met een tegenligger die uit de richting Stadskanaal kwam. Het gevolg was een klap die, volgens omwonenden, tot ver in de omtrek te horen was. De bestuurder van de auto die uit de richting van Musselkanaal kwam moest door de brandweer het het wrak gehaald worden om verder behandeld te worden door het ambulance-personeel. Er was ook sprake van een tweede slachtoffer, om wat voor soort verwondingen het gaat is onduidelijk, één van de slachtoffers is afgevoerd naar het ziekenhuis in Stadskanaal. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plekke het ongeval in kaart gebracht. Nadat de brandweer alle wrakstukken verwijderd had was het de beurt aan afsleepdienst Keizer om de beide auto's af te voeren. De weg is lange tijd voor het verkeer afgesloten gebleven.

(Tekst van: 112stadskanaal)


Video: Klik hier

Foto's en Video gemaakt door: 112mediastadskanaal



Klik op foto voor groter formaat


Deel het nieuws bericht:

Koeien getroffen door de bliksem

Gieterveen 22 Mei 2009 -
Vier koeien van een boer uit Gieterveen zijn vrijdagmiddag gedood door de bliksem. Dat heeft de melkveehouder zaterdag zelf gemeld. De koeien stonden in een weiland, maar werden niet direct geraakt, de bliksem sloeg in op de afrastering. De vier koeien die daar dichtbij stonden werden daardoor ook getroffen. In totaal had de melkveehouder 65 koeien. Volgens de boer komt het niet vaak voor dat er vier koeien tegelijk door de bliksem worden getroffen.

( Bron: Rtvnoord.nl)
Deel het nieuws bericht:

Klein binnenbrandje in schuurtje

Nieuw Buinen 24 Mei 2009 -
Tegen 1 uur vanmorgen kreeg de brandweer stadskanaal een melding van een gebouwenbrand in de Dahliastraat in Nw-Buinen. Daarop rukten de 838 en 858 uit, daar aan gekomen bleek dat er een klein brandtje was in een schuurtje /berging. Het is met 1 lage druk geblust en na een half uurtje konden zij weer terug keren naar de kazerne.

Tekst en foto's gemaakt door: Firestationstadskanaal



Deel het nieuws bericht:

donderdag 21 mei 2009

Bekende coureur overleden bij NK Ovalracing Ter Apel

(Foto: Google)
Ter Apel 21 Mei 2009 -
Het Nederlands Kampioenschap Ovalracing op het circuit De Polderputten in Ter Apel is vanmiddag overschaduwd door een ongeluk waarbij de 39-jarige Pekelder Gerry Meijerhof om het leven is gekomen. De regerend Nederlands kampioen in de superklasse uit Oude Pekela reed in de derde manche om nog onverklaarbare reden in de bocht rechtdoor en knalde tegen een muur aan.
Lees verder.......... daar later ook video.

( Bron tekst: 112groningen )
Deel het nieuws bericht:

Laatste 6 nieuwste video's

Laatse 6 nieuwste video's die geplaatst zijn.
Gemaakt door: 112regioflits en Regio-events



Klik op een video om hem te bekijken.
Deel het nieuws bericht:

2 autos raken elkaar in onstwedde

Onstwedde 20 Mei 2009 -
Woensdagavond rond 21:00 uur zijn er 2 auto's in de Hardingstraat in Onstwedde met elkaar in botsing gekomen. De blauwe Opel Astra is achteruit een oprit uitgereden, op dat moment naderde er een grijze BMW die vanuit stadskanaal net uit de flauwebocht van de Hardingstraat kwam. De blauwe Opel Astra heeft vermoedelijk de grijze BMW te laat opgemerkt waardoor de BMW met de rechter kant van de auto de trekhaak van de opel raakte. De opel heeft een fikse deuk in de achterkant van de auto opgelopen. Maar de BMW kwam er ook slecht vanaf. De rechterkant van de bumper en de wielkas plus een verstraler zijn fors beschadigd. Door de klap is het rechter voor wiel ook volledig stuk, en er kan meer schade zijn ontstaan in de wielophang enz.... Beide bestuurders hebben geen letsel opgelopen maar waren wel even goed geschrokken van de klap.
De blauwe opel kon zijn weg vervolgen, en Berging Keizer heeft de grijze BMW afgevoerd.

Foto's en Video gemaakt door: - Ronny - 112regioflits



Video van de Berging door Keizer
.


Deel het nieuws bericht:

Ongeval beknelling Oude Pekela

Oude Pekela 20 Mei 2009 -
Vandaag 20 mei was er een ongeval op de H.W Bosgrasstraat in Oude Pekela. Door een nog onbekende oorzaak kwam de bestuurster van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. De brandweer moest er aan te pas komen om de deur van de auto open te maken. De bestuurster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Foto's gemaakt door: Firestationstadskanaal

Deel het nieuws bericht:

dinsdag 19 mei 2009

Brandweer oefening bij de Wanne Nw Buinen

Nieuw Buinen 19 Mei 2009 -
Gisteren op maandagavond 18 mei rond 19:30 uur werd er een brandweer oefening gehouden bij de aanleunwoningen de Wanne 1 in Nieuw Buinen. Hier op rukten de tankautospuit 838 van Stadskanaal en de tankautospuit van 2e Exloermond uit. Er werd door brandweer van drenthe ook de aanhanger met brandweer hulpmiddelen meegenomen. Er kwam rook uit het gebouw en er waren een paar slachtoffers. Daarom kwamen er 2 ambulances van Drenthe terplaatse om de slachtoffers hulp te bieden. Er werd door de hulpdiensten goed samen gewerkt. De officier van dienst (OVD) had de Oefening Plan/kaart bij de hand en coördineerde de hele gang van zaken. Na 1 uurtje was de oefening ten einde. Iedereen ging nog even met hun eigen groepje na praten over de + en - punten van de oefening. Zoals het er in eerste instantie uit zag, mag het een geslaagde oefening genoemd worden.

Video: Klik hier

Foto's 1 t/m 15 gemaakt door: - Ronny - 112regioflits
Foto's 16 t/m 21 en Video gemaakt door: - Marinus - Firestationstadskanaal



Meer foto's verwerkt in een video, bekijk de video door: -Ronny-



Deel het nieuws bericht:

Persinformatie Politie Prov Gron

Sinds 17-06-2020 bent U bezoeker:

Laatst Update

Twitter 112regioflits

Alarmmeldingen Brandweer Gron

** Geen Fotograaf aanwezig ? Bel uw Tip door via de Tiplijn **

Tiplijn: 06-55915969

U kunt uw tips melden

Heeft u een Tip bel gerust de Tiplijn - Uw TIP is extra nieuws

Uw TIP maakt extra Nieuws mogelijk op deze 112blog Bent u getuige van een ongeval, heeft u foto's gemaakt of heeft u een andere tip, ...

WhatsApp Buurtpreventie Groepen

WhatsApp Buurtpreventie Groepen
Meld uw Buurt of Wijk aan
Ronny W 2008 - 2021. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ambulance Blog

Blogarchief eerdere Berichten

Nieuwste Update Regio-Events Blog.

Zoeken in deze blog

Regionale Politie feeds - nieuws, vermist en gezocht

Volg 112regioflits op Twitter

Ook veel berichtgeving van andere nieuws bronnen

Stadskanaal - Even een kleine aanvulling op de vele berichtgeving van een paar andere fotografen uit de Kanaalstreek. Het is voor mij niet altijd mogelijk om bij een melding aanwezig te zijn door te grote afstand of andere prioriteiten. En mijn regio is voornamelijk in Stadskanaal en als het mogelijk, noodzakelijk of met grote incidenten en 'te' doen is soms ook de omliggende plaatsen. Vandaar ook veel berichtgeving uit de Kanaalstreek en uit de Prov. Drenthe met de vermelding naar de originele bron. (Collega fotografen of ingestuurde info) Zij sturen hun bijdrage in om deze 112blog extra te vullen met het nieuws uit onze regio's.

Vriendelijke groet,

Ronny - 112regioflits

Over 112regioflits

Mijn foto
Hier komen gebeurtenissen uit mijn regio over de hulpdiensten te staan. Als ik er bij ben dan zal daar over een tekst, foto en/of film in deze blog worden gezet. UP-DATE'S worden geplaatst zodra de tijd het toelaat, dus kan wat later geplaatst worden dan de bedoeling is.

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen

Hulpverleningsforum >Multidisciplinair / Veiligheidsregio >Centralisten en Verbindingen
(Klik op afbeelding)

Klik Home startpagina blog

Klik Home startpagina blog
Startpagina

112RegioFlits video archief.

112RegioFlits video archief.
Word niet meer ge-update. Alles nu te vinden op Youtube.nl

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen

Youtube kanaal van Regiopolitie Groningen
Overzicht video's lopende onderzoeken

About

Klik een Label voor artikelen

112 (6) aanhouding (2) aanrijding (4) agent (1) ambu (7) assistentie (1) auto (4) berging (2) berm (2) boom (1) Borger (1) brand (4) brandweer (4) buiten (1) diep (1) drassig (1) drie (1) droger (1) Drouwenermond (1) explosie (1) facebook (1) Facebook 112 (1) fiets (1) filmpje (1) gered (1) Gijzeling (1) glij (1) gras (1) Grutto (1) heli (1) hennep (1) heterdaad (1) Hond (1) http://www.blogger.com/img/blank.gif (17) jongens (1) kwekerij (1) los (1) Middel (1) mmt (1) motor (1) Musselkanaal (4) N366 (1) natuurlijk (1) nieuwbuinen (2) nominatie (1) onderzoek (2) ongeval (6) Onstwedde (2) ontmantelen (1) pekela (3) persbericht (1) persoon (6) plantjes (1) politie (13) portiek (1) ruimen (1) ruit (1) schoorsteen (1) skatebaan (1) sloot (1) sluisstraat (1) stadskanaal (7) tempo (1) terapel (1) tjalk (1) tr (1) veld (1) verdacht (2) vernieling (2) video (2) vlagtwedde (1) vuurwerk (1) water (1)